Tagged: wyplacalne kasyna internetowe
- This topic has 0 replies, 1 voice, and was last updated 1 week ago by
wyplacalne_tast.
-
AuthorPosts
-
August 17, 2026 at 4:36 pm #12335
Ogrywam sie tu jakies kilku miesiecy i szczerze mowiac zostalem przez to, jak schodza wyplaty. Wczesniej bylem mialem konta w dwoch innych miejscach, gdzie weryfikacja ciagnela sie w nieskonczonosc. W tym przypadku pierwsza wyplata wpadl w jakies 5 godzin na Skrilla, drugi mniej wiecej tak samo.
Wybor gier duzy — w okolicach 2800 pozycji, glownie Pragmatic, Play’n GO i NetEnt. Ja siedze w Book of Dead i Gates of Olympus, choc ostatnio wciagnalem sie w tytuly od Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution — stoly po polsku owszem sa, ale wieczorami zapchane, na Crazy Time zawsze ktos siedzi.
Start to jakies 100% do 2000 zl ze spinami, obrot x35 — czyli standard, nic rewelacyjnego. Spiny leca partiami po 20, co mnie lekko wkurzalo. Jakis no deposit tez sie trafil, ale bardziej na pobawienie sie. Zestawialem to z lista na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]wyplacalne kasyna online[/url] zanim cokolwiek wplacilem — bylo latwiej sie zdecydowac.
Zakladanie konta poszla szybko, minimalny depozyt 40 zl. Blik dziala, jest Visa, Mastercard, Neteller, dorzucili tez krypto. To akurat rzadkosc jak na nasz rynek.
Co mi przeszkadza? Czat potrafi milczec kwadrans, najpierw musisz przebrnac przez bota. Weryfikacja trwala jeden dzien — znosnie, tylko zrob to od razu, nie przy wyplacie. Licencja z Curacao, wiec bez cudow. Nie ma appki, ale mobilna wersja dziala bez zarzutu.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.