• Author

Gram tu od jakichs trzech miesiecy i prawde mowiac zostalem przez to, jak schodza wyplaty. Wczesniej bylem siedzialem na dwoch innych budach, gdzie przelew potrafil wisiec tydzien. Tu pierwsza wyplata wpadl w okolicach 7 godzin na Skrilla, drugi podobnie.

Wybor gier duzy — ponad 3000 pozycji, przewaznie Pragmatic, Play’n GO i NetEnt. Ja siedze w Gates of Olympus, czasem Sweet Bonanza, choc wpadlem ostatnio na megaways od BTG. Sekcja live to Evolution — jest kilka stolow PL, ale nie zawsze otwarte, na Crazy Time zawsze ktos siedzi.

Start to 100% do 1500 zl i 200 spinow, obrot x35 — nic nadzwyczajnego, rynkowa srednia. Spiny leca partiami po 20, co mi sie srednio podoba. Jakis no deposit tez sie trafil, ale to symboliczne 25 zl. Sprawdzalem warunki z rankingiem na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]najszybciej wyplacalne kasyna online[/url] zanim cokolwiek wplacilem — sporo mi to ulatwilo.

Zakladanie konta zajela 3 minuty, min. wplata to 40 zl. Jest BLIK, jest Visa, Mastercard, Neteller, dorzucili tez krypto. Pod tym wzgledem niezle jak na nasz rynek.

Czepiam sie? Support czasem odpisuje 15 minut, zanim zlapiesz czlowieka, gadasz z botem. Weryfikacja dokumentow trwala jeden dzien — znosnie, tylko zrob to od razu, nie przy wyplacie. Licencja curacao, wiec nie oczekuj MGA. Aplikacji brak, ale przez przegladarke na Androidzie smiga.

• You must be logged in to reply to this topic.