- This topic has 0 replies, 1 voice, and was last updated 1 week, 1 day ago by .
- You must be logged in to reply to this topic.
Tagged: wyplacalne kasyna internetowe
Siedze na tym od pol roku i nie ukrywam, ze zostalem przez to, jak schodza wyplaty. Wczesniej latalem po roznych stronach, gdzie kasa potrafila wisiec po tydzien. Tutaj pierwszy przelew zszedl mi w jakies 5 godzin na Skrill, drugi w podobnym czasie.
Wybor gier duzy — cos kolo 3000 tytulow, przewaznie Pragmatic z Play’n GO plus troche NetEnta. Ja siedze w Gates of Olympus, czasem Sweet Bonanza, chociaz ostatnio wciagnalem sie w automaty Yggdrasila. Sekcja live to Evolution — stoly po polsku owszem sa, ale wieczorami zapchane, Crazy Time chodzi non stop.
Start to 100% do 1500 zl i 200 spinow, obrot x35 — nic nadzwyczajnego, rynkowa srednia. Spiny leca po 20 dziennie, co mnie lekko wkurzalo. Na start dali tez male no deposit, ale grosze. Porownywalem sobie warunki z zestawieniem na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]wyplacalne kasyna internetowe forum 2020[/url] zanim wplacilem — duzo mi to dalo.
Zakladanie konta poszla szybko, minimalny depozyt 40 zl. BLIK jest i dziala, jest Visa, Mastercard, Neteller, dorzucili tez krypto. Pod tym wzgledem niezle jak na nasz rynek.
Minusy? Obsluga w nocy odpowiada wolno, zanim zlapiesz czlowieka, gadasz z botem. Weryfikacja poszla w 24h — w porzadku, tylko lepiej ogarnac to na starcie. Licencja z Curacao, co nie jest MGA, ale u nas to norma. Nie ma appki, ale przez przegladarke na Androidzie smiga.