• Author

Ogrywam sie tu jakies kilku miesiecy i nie ukrywam, ze zostalem glownie dla kasy. Przedtem siedzialem na dwoch innych budach, gdzie przelew potrafil wisiec tydzien. Tutaj pierwsza wyplata wpadl w okolicach 7 godzin na Skrill, drugi w podobnym czasie.

Wybor gier duzy — jakies 2500 pozycji, glownie Pragmatic, Play’n GO i NetEnt. Najczesciej odpalam w Book of Dead i Gates of Olympus, choc od miesiaca mecze automaty Yggdrasila. Sekcja live to Evolution — stoly po polsku owszem sa, ale wieczorami zapchane, Crazy Time chodzi non stop.

Start to jakies 100% do 2000 zl ze spinami, obrot x35 — czyli standard, nic rewelacyjnego. Spiny leca w ratach przez 5 dni, co mnie lekko wkurzalo. Na start dali tez male no deposit, ale bardziej na pobawienie sie. Porownywalem sobie warunki z lista na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]wyplacalne kasyna 2021[/url] przed rejestracja — duzo mi to dalo.

Zakladanie konta to doslownie 2 minuty, min. wplata to 40 zl. Jest BLIK, karty, portfele, no i Bitcoin dla chetnych. To akurat rzadkosc jak na nasz rynek.

Co mi przeszkadza? Support potrafi milczec kwadrans, najpierw musisz przebrnac przez bota. Weryfikacja zajela dobe — w porzadku, tylko lepiej ogarnac to na starcie. Licencja curacao, wiec bez cudow. Nie ma appki, ale przez przegladarke na Androidzie smiga.

• You must be logged in to reply to this topic.