- This topic has 0 replies, 1 voice, and was last updated 12 hours, 22 minutes ago by .
- You must be logged in to reply to this topic.
Tagged: wyplacalne kasyna internetowe
Gram tu od jakichs kilku miesiecy i prawde mowiac zostalem przez to, jak schodza wyplaty. Wczesniej bylem siedzialem na dwoch innych budach, gdzie kasa potrafila wisiec po tydzien. W tym przypadku pierwszy przelew zszedl mi w jakies 5 godzin na portfel Skrill, drugi mniej wiecej tak samo.
Wybor gier duzy — w okolicach 2800 pozycji, w wiekszosci Pragmatic z Play’n GO plus troche NetEnta. Ja siedze w Gates of Olympus, czasem Sweet Bonanza, ale od miesiaca mecze tytuly od Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution — stoly po polsku owszem sa, ale wieczorami zapchane, Crazy Time zawsze pelne.
Start to 100% do 2000 zl plus 100 spinow, obrot x35 — nic nadzwyczajnego, rynkowa srednia. Darmowki dostajesz partiami po 20, co mnie lekko wkurzalo. Jakis no deposit tez sie trafil, ale grosze. Zestawialem to z rankingiem na [url=https://wyplacalnekasyna-internetowe.com]najszybciej wyplacalne kasyna online[/url] przed rejestracja — sporo mi to ulatwilo.
Rejestracja to doslownie 2 minuty, minimalny depozyt 40 zl. BLIK jest i dziala, jest Visa, Mastercard, Neteller, dorzucili tez krypto. To akurat rzadkosc jak na to, co dostepne jest w Polsce.
Minusy? Support czasem odpisuje 15 minut, i pierwsza linia to bot. Weryfikacja zajela dobe — w porzadku, tylko lepiej ogarnac to na starcie. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, ale u nas to norma. Aplikacji brak, ale mobilna wersja dziala bez zarzutu.