• Author

Obstawiam na Mostbet jakies pol roku, w wiekszosci sloty, sporadycznie cos z live. Zapisalem sie z polecenia kolegi, szczerze mowiac bez entuzjazmu. Katalog jest spory — cos kolo ponad 3 tys. gier, Pragmatic Play, NetEnt i Play’n GO, Betsoft. Sweet Bonanza mam w ulubionych, ale w ostatnich tygodniach testuje te megaways od BTG.

To co mnie realnie wkurza to nawigacja w kategoriach — potrafi zwrocic bzdury. Pomijajac to nie mam dramatow. Dzial z krupierami stoi na Evolution i tu akurat jest naprawde dobrze — stoliki z polskojezycznym krupierem bywaja, a Monopoly Live wciaga bardziej niz klikanie slotow.

Bonus powitalny na Mostbet to mniej wiecej 125% i do tego 250 free spinow, rozbite na kilka dni. Wagering wynosi x60, co nie jest miodem, prog wejscia gdzies w okolicach 20 zl. Gdyby ktos potrzebowal biezacych promocji, to warto zerknac na [url=https://himayamms.co.in/2026/08/28/mostbet-kod-promocyjny-bez-depozytu-lipiec-2026-przewodnik-po-bezpieczenstwie]Mostbet[/url] przed rejestracja. Rejestracja trwala jakies 3 minuty, potwierdzenie dokumentow jeden dzien.

Cashouty robie najczesciej na Skrilla, leci jakies 2-3 godziny. Karta schodzilo do dwoch dni roboczych, Bitcoin ponoc idzie najszybciej, ale nie sprawdzalem. Jest tez Neteller, oraz standardowe przelewy.

Support w Mostbet jest po polsku, chociaz zdarza sie drewniany jezyk. Raz mialem przypadek z niezaliczonym bonusem — rozwiazali tego samego dnia. Licencja Curacao, to nie jest maltanskie CEG. Wersja na telefon nie krzaczy sie, ale na iOS trzeba sie nameczyc z instalacja.

• You must be logged in to reply to this topic.