• Author

Siedze na Mostbet od zeszlej jesieni, przewaznie sloty, od czasu do czasu cos z live. Wpadlem tam przez kumpla, szczerze mowiac bez entuzjazmu. Biblioteka gier jest spory — cos kolo 3000 gier, Pragmatic, NetEnt i Play’n GO, Microgaming. Sweet Bonanza mam w ulubionych, ale ostatnio testuje Big Time Gaming.

Jedna rzecz mnie denerwuje to filtrowanie gier — potrafi zwrocic bzdury. Ale ogolnie nie mam dramatow. Sekcja live stoi na Evolution i w tym miejscu jest naprawde dobrze — stoliki sa tez PL, a Crazy Time i Lightning Roulette jest ciekawsze niz wiekszosc automatow.

Startowy bonus na Mostbet to 125% do pierwszego depozytu oraz 250 free spinow, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu wynosi x60, co nie jest miodem, prog wejscia gdzies w okolicach 20 zl. Jesli szukasz aktualnych kodow, to mozna sprawdzic [url=https://sanirijaya1.com/mostbet-kod-promocyjny-w-polsce-praktyczny-przewodnik-dla-graczy]mostbet kod promocyjny 2026[/url] przed pierwsza wplata. Sam proces trwala dwie minuty, KYC dzien roboczy.

Cashouty robie glownie Skrillem, leci jakies kilka godzin. Karta schodzilo do dwoch dni roboczych, BTC to w teorii ekspres, nie testowalem osobiscie. Neteller dziala, no i kilka polskich metod.

Support w Mostbet jest po polsku, chociaz czasem widac kalki z tlumacza. Mialem jeden przypadek z niezaliczonym bonusem — rozwiazali tego samego dnia. Dzialaja na licencji Curacao, to nie jest maltanskie CEG. Apka na Androida chodzi plynnie, tylko ze na iOS trzeba sie nameczyc z instalacja.

• You must be logged in to reply to this topic.