• Author

Gram na Mostbecie od zeszlej jesieni, przewaznie sloty, sporadycznie cos z live. Zapisalem sie przez kumpla, bez wiekszych oczekiwan. Lobby jest calkiem obszerny — gdzies ponad 3 tys. pozycji, Pragmatic, NetEnt i Play’n GO, Betsoft. Book of Dead siedzi u mnie na skrotach, chociaz ostatnio probuje te megaways od BTG.

To co mnie realnie wkurza to wyszukiwarka — dziala tak sobie. Poza tym jest ok. Dzial z krupierami jedzie na Evolution i w tym miejscu robota odwalona porzadnie — ruletki sa tez PL, a Crazy Time jest ciekawsze niz niejeden serial.

Startowy bonus na Mostbet to mniej wiecej 125% i do tego paczka 250 spinow, wrzucane partiami. Warunek obrotu wynosi x60, czyli standard, ale nie prezent, min. depozyt to jakies 20 zl. Jak ktos szuka biezacych promocji, to zajrzyj na [url=https://abbraidingandbeautysupply.com/mostbet-kod-promocyjny-bez-depozytu-2026-lipiec-przewodnik-bezpieczenstwa]pełny poradnik[/url] zanim zalozysz konto. Sam proces zajela mi jakies 3 minuty, potwierdzenie dokumentow dzien roboczy.

Wyplacam najczesciej na Skrilla, leci jakies kilka godzin. Na Visa/Mastercard czekalem dwa dni, Bitcoin podobno najszybciej, jeszcze nie probowalem. Jest tez Neteller, no i standardowe przelewy.

Czat w Mostbet gada po polsku, ale momentami brzmi jak z translatora. Raz mialem zgrzyt przy free spinach — rozwiazali tego samego dnia. Licencja Curacao, wiec bez euforii. Apka na Androida chodzi plynnie, tylko ze na iOS trzeba sie nameczyc z instalacja.

• You must be logged in to reply to this topic.