• Author

Obstawiam na Mostbet od jakichs siedmiu miesiecy, glownie sloty, sporadycznie cos z live. Wpadlem tam bo kolega z pracy gadal o tym, szczerze mowiac bez entuzjazmu. Lobby jest calkiem obszerny — w okolicach 3 tysiecy pozycji, Pragmatic, NetEnt, Betsoft. Sweet Bonanza siedzi u mnie na skrotach, chociaz ostatnio probuje Big Time Gaming.

Jedna rzecz mnie denerwuje to nawigacja w kategoriach — dziala tak sobie. Ale ogolnie jest ok. Dzial z krupierami to glownie Evolution i akurat tutaj nie ma sie do czego przyczepic — stoliki z polskojezycznym krupierem bywaja, a Monopoly Live oglada sie lepiej niz wiekszosc automatow.

Pakiet powitalny w Mostbet to mniej wiecej 125% oraz 250 free spinow, rozbite na kilka dni. Wagering wynosi x60, czyli standard, ale nie prezent, prog wejscia gdzies w okolicach 20 zl. Gdyby ktos potrzebowal biezacych promocji, to zajrzyj na [url=https://ekstrom.fi/?p=25949]Mostbet[/url] przed pierwsza wplata. Rejestracja trwala doslownie chwile, weryfikacja dzien roboczy.

Cashouty robie najczesciej na Skrilla, leci jakies pol dnia. Przez karte czekalem dwa dni, crypto podobno najszybciej, ale nie sprawdzalem. Neteller dziala, plus standardowe przelewy.

Support w Mostbet gada po polsku, choc czasem widac kalki z tlumacza. Zdarzyl mi sie przypadek z niezaliczonym bonusem — zalatwili to dosc sprawnie. Dzialaja na licencji Curacao, czyli nie MGA, trzeba wiedziec. Wersja na telefon dziala bez zarzutu, ale instalka na iPhone to lekka gimnastyka.

• You must be logged in to reply to this topic.