• Author

Obstawiam na Mostbet jakies pol roku, przewaznie sloty, sporadycznie cos z live. Zapisalem sie przez kumpla, bez wiekszych oczekiwan. Lobby jest calkiem obszerny — gdzies 3 tysiecy tytulow, Pragmatic, NetEnt, Betsoft. Book of Dead siedzi u mnie na skrotach, choc ostatnio probuje Big Time Gaming.

Jedna rzecz mnie denerwuje to wyszukiwarka — dziala tak sobie. Ale ogolnie jakos zyje. Dzial z krupierami stoi na Evolution i w tym miejscu nie ma sie do czego przyczepic — stoliki sa tez PL, a Crazy Time i Lightning Roulette oglada sie lepiej niz wiekszosc automatow.

Bonus powitalny na Mostbet to 125% do pierwszego depozytu i do tego 250 free spinow, rozbite na kilka dni. Obrot x60 na spinach, co nie jest miodem, prog wejscia to jakies 20 zl. Jesli szukasz swiezych ofert, to warto zerknac na [url=https://ideesvisuals.es/2026/08/28/mostbet-kod-promocyjny-czerwiec-2026-przewodnik-po-bonusie]mostbet kod promocyjny[/url] przed pierwsza wplata. Sam proces zajela mi jakies 3 minuty, weryfikacja dzien roboczy.

Kase wyciagam najczesciej na Skrilla, idzie w 2-3 godziny. Przez karte czekalem dwa dni, crypto ponoc idzie najszybciej, ale nie sprawdzalem. Neteller tez jest, no i kilka polskich metod.

Czat w Mostbet gada po polsku, ale czasem widac kalki z tlumacza. Raz mialem zgrzyt przy free spinach — zalatwili to dosc sprawnie. Curacao, jak wiekszosc takich miejsc, wiec bez euforii. Aplikacja mobilna dziala bez zarzutu, ale instalka na iPhone to lekka gimnastyka.

• You must be logged in to reply to this topic.