• Author

Obstawiam na Mostbet jakies pol roku, przewaznie sloty, sporadycznie cos z live. Wpadlem tam przez kumpla, szczerze mowiac bez entuzjazmu. Katalog jest spory — cos kolo 3 tysiecy tytulow, Pragmatic, NetEnt i Play’n GO, Microgaming. Sweet Bonanza mam w ulubionych, ale od miesiaca testuje nowsze rzeczy z Yggdrasil.

To co mnie realnie wkurza to nawigacja w kategoriach — dziala tak sobie. Ale ogolnie nie mam dramatow. Sekcja live stoi na Evolution i w tym miejscu nie ma sie do czego przyczepic — stoliki z polskojezycznym krupierem bywaja, a Crazy Time i Lightning Roulette wciaga bardziej niz niejeden serial.

Pakiet powitalny w Mostbet to mniej wiecej 125% oraz 250 free spinow, nie wszystko naraz. Wagering to x60, co nie jest miodem, prog wejscia okolo 20 zlotych. Gdyby ktos potrzebowal swiezych ofert, to mozna sprawdzic [url=https://piaud.darunnajah.ac.id/mostbet-kod-promocyjny-2026-bez-depozytu-co-warto-wiedziec]mostbet kod promocyjny[/url] przed pierwsza wplata. Rejestracja zajela mi doslownie chwile, potwierdzenie dokumentow jeden dzien.

Cashouty robie zwykle przez Skrill, leci jakies pol dnia. Przez karte trzeba bylo czekac jakies 48h, crypto podobno najszybciej, ale nie sprawdzalem. Neteller tez jest, no i e-portfele.

Czat w Mostbet jest po polsku, chociaz momentami brzmi jak z translatora. Zdarzyl mi sie zgrzyt przy free spinach — rozwiazali tego samego dnia. Dzialaja na licencji Curacao, czyli nie MGA, trzeba wiedziec. Apka na Androida nie krzaczy sie, tylko ze na iOS jest to mniej wygodne.

• You must be logged in to reply to this topic.