• Author

Gram tu jakies cztery miesiace, wiec mam juz jakies zdanie. Wpadlem przez znajomego z innego forum, szukalem czegos bez tysiaca klonow tego samego slota. Od razu rzuca sie w oczy, ze automatow jest naprawde sporo — w okolicach 3000 pozycji, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil. Klasyki typu Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead siedza tam, choc szczerze najczesciej odpalam Big Bass.

Bonus powitalny w Fiery Play Kod Promocyjny wyglada tak: 100% do 1500 zl plus 100 free spinow, rozlozone na kilka pierwszych wplat. Wager to x40, czyli standardem, ale przeczytajcie regulamin — siedzi tam max bet 4 zl w trakcie odgrywania i paru ludzi sie o to potknelo. Promo wbijalem przy rejestracji, bo pozniej juz go nie doklepiesz.

Jesli ktos szuka sprawdzic aktualne kody, najprosciej zerknac na [url=https://docs.talkemie.app/fieryplay-no-deposit-bonus-jak-przejsc-weryfikacje-konta]czytaj dalej[/url] przed rejestracja, bo to sie kreci dosc szybko. Widzialem tez promki bez depozytu, ale bywaja czasowe.

Sekcja live stoi na Evolution — ruletka z polskimi krupierami bywaja wieczorami, do tego Crazy Time, Lightning Roulette i ten caly Monopoly Live. Limity sa od 3 zl, wiec nie trzeba miec grubego portfela. Jedyne co mnie wkurza ze czasem streamy sie przycinaja na komorce.

Wyplaty z Fiery Play Kod Promocyjny wychodza calkiem sprawnie: Neteller i e-portfele do 3-4 godzin, karta potrafi ciagnac sie 2-3 dni, BTC doslownie w kilkanascie minut. Minimalny depozyt to 60 zl, rejestracja zajmuje dwie minuty, ale KYC przed pierwszym cashoutem trwala prawie dwa dni — skan dowodu plus potwierdzenie adresu. Licencja z Curacao, wiec nic nadzwyczajnego, ale kasa przyszla bez zbednych pytan.

Support w Fiery Play Kod Promocyjny odpowiada po polsku przez czat, czekalem jakies 3-5 minut, konkretnie. Aplikacji nie ma, jednak strona mobilna dziala dobrze na moim telefonie. Daleko temu do ideal, natomiast siedze dalej i do tej pory nie mam wiekszych zgrzytow.

• You must be logged in to reply to this topic.