• Author

Gram tutaj od zimy, wiec po pol roku mam juz wyrobione zdanie. Szukalem kasyna z sensownym cashbackiem, bo na start sypia kasa, a pozniej zapominaja o graczu. Fieryplay akurat tego nie robi – procent od strat wraca co siedem dni, zaleznie od poziomu w klubie.

Biblioteka automatow liczy grubo ponad dwa tysiace pozycji, z czego realnie gram na kilkunastu. Dostawcami sa Pragmatic Play, Play’n GO, Nolimit City oraz Yggdrasil, czyli to co powinno byc. Sekcja live stoi na Evolution, wiec teleturnieje, ruletka i blackjack. Stoly po polsku owszem sa, choc nie zawsze sa wolne miejsca.

Oferta dla nowych siega 2000 zl razem z obrotami, z warunkiem obrotu czterdziestokrotnym, a wiec bez cudow, ale i bez przesady. Swieze oferty i kody sprawdzisz na [url=https://fundacja-polnocniaki.pl]fieryplay[/url] zanim wplacisz pierwsza zlotowke. Warto tez zerknac na turnieje, czasem gra sie o naprawde sensowna kase.

Depozyt startuje od 40 zl, najczesciej wrzucam Blikiem, do wyboru sa karty, e-portfele i krypto. Pieniadze na Skrillu mialem nastepnego dnia, na konto w banku dluzej, do trzech dni. KYC przeszedlem przy drugim podejsciu, pierwsze zdjecie dowodu odrzucili, potem juz bez problemow.

Na telefonie gram przez przegladarke i szczerze, appka nie jest mi potrzebna. Wczytuje sie bez zaciec, z tym ze live na LTE bywa kaprysne. Czat obsluguje jezyk polski i to nie maszynowy belkot, reakcja byla szybka. Dzialaja na papierach z Curacao wiec tak jak cala reszta rynku. Istotne jest to, ze nikt nie blokowal mi wyplat.

• You must be logged in to reply to this topic.