• Author

Gram tu mniej wiecej od kwietnia, wiec juz chyba wypada cos skrobnac. Trafilem tam przypadkiem, bo wkurzalo mnie tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. Lobby w FieryPlay jest spore — w okolicach 3000 tytulow, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.

Ja najwiecej klikam Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, banal, wiem. Fajnie ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim wrzucilem prawdziwa kase. Filtrowanie za to jest przecietne — brakuje mi filtra po zmiennosci.

Dzial z krupierami oparte na Evolution i to widac. Ruletka, blackjack, plus te ich show typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy realni, glownie po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem — komus moze to przeszkadzac.

Bonus powitalny na FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny z setka darmowych spinow, wydawane po 20 dziennie. Warunek obrotu to x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Widzialem takze drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, choc to akcja czasowa. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] dla pewnosci.

Rejestracja zajela mi minute, moze dwie, od 20 zl mozna zaczac. Wplacam Visa, obok tego dzialaja Skrill, Neteller i platnosci w BTC. Kasa wychodzi na e-portfel schodza w kilka godzin, na karte czekalem trzy dni robocze. Weryfikacja na start — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.

Mobilnie lece przez przegladarke, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Obsluga w FieryPlay odpowiada po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Licencja Curacao — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.

• You must be logged in to reply to this topic.