• Author

Klikam tu od jakichs trzech miesiecy, wiec mysle ze moge cos dorzucic od siebie. Trafilem tam szukajac czegos z szybkimi wyplatami, z prostego powodu — wkurzalo mnie weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby wyglada solidnie — cos ponad 3000 pozycji, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil oraz Betsoft.

Ja siedze najczesciej na Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, standard, nie ma co ukrywac. Dobrze ze wersje demo sa dostepne od reki, przetestowalem pare nowosci zanim zaczalem grac na realne. Wyszukiwarka natomiast mogloby byc lepsze — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.

Sekcja live to praktycznie w calosci Evolution co akurat jest zaleta. Blackjack, ruletka, no i te teleturnieje typu Crazy Time — potrafi wciagnac na dluzej niz zakladalem. Krupierzy realni, w wiekszosci anglojezyczni, polskiego stolu nie znalazlem — dla czesci osob to minus.

Bonus powitalny w FieryPlay to 100% do 2000 zl i 100 free spinow, rozbite na kilka dni. Warunek obrotu to x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Widzialem takze jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, nie liczylbym na to na stale. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] zanim zalozysz konto.

Zakladanie konta to jakies niecale trzy minuty, minimalna wplata 20 zl. Wrzucam kase Mastercardem, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, karta to juz dwa-trzy dni. KYC na start — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.

Z komorki smiga w przegladarce, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Obsluga na FieryPlay odpisal mi po polsku w kilka minut, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Dzialaja na licencji Curacao — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.

• You must be logged in to reply to this topic.