• Author

Klikam tu od jakichs trzech miesiecy, wiec juz chyba wypada cos dorzucic od siebie. Wpadlem na to przez znajomego z innego watku, z prostego powodu — wkurzalo mnie czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Lobby w FieryPlay robi wrazenie objetoscia — gdzies kolo 2500 tytulow, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.

Ja osobiscie gram glownie w Sweet Bonanza i Book of Dead, standard, nie ma co ukrywac. Dobrze ze wersje demo sa dostepne od reki, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim wplacilem cokolwiek. Sortowanie gier niestety mogloby byc lepsze — brakuje mi filtra po zmiennosci.

Dzial z krupierami stoi na Evolution co akurat jest zaleta. Klasyka: ruletka, blackjack, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, w wiekszosci anglojezyczni, polskiego stolu nie znalazlem — komus moze to przeszkadzac.

Pakiet na start na FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny i 100 free spinow, rozbite na kilka dni. Wager x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Widzialem takze drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, choc to akcja czasowa. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] dla pewnosci.

Rejestracja zajela mi minute, moze dwie, min. depozyt to 20 zl. Wplacam Visa, obok tego dzialaja Skrill, Neteller i krypto. Wyplaty w FieryPlay na e-portfel schodza w kilka godzin, na karte czekalem trzy dni robocze. Sprawdzanie dokumentow na start — dowod plus rachunek, nic strasznego.

Na telefonie lece przez przegladarke, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Obsluga FieryPlay odpisuje po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Dzialaja na licencji Curacao — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.

• You must be logged in to reply to this topic.