• Author

Gram tu mniej wiecej od kwietnia, wiec juz chyba wypada cos skrobnac. Znalazlem to przypadkiem, jako ze zmeczylo mnie tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. Lobby w FieryPlay jest spore — cos ponad 2500 tytulow, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.

Ja osobiscie najwiecej klikam Gates of Olympus i Sweet Bonanza, banal, wiem. Dobrze ze wersje demo sa dostepne od reki, polatalem po nowosciach zanim wplacilem cokolwiek. Wyszukiwarka niestety jest przecietne — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.

Sekcja live stoi na Evolution i to czuc. Ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — potrafi wciagnac na dluzej niz zakladalem. Krupierzy to zywe osoby, w wiekszosci anglojezyczni, na polski stol nie trafilem — komus moze to przeszkadzac.

Bonus powitalny na FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl plus 100 FS, nie wszystkie od razu, po czesci. Wager x35 — ani rewelacja, ani dramat. Byly tez jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, ale to raczej okazjonalnie. Zerknij na warunki zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] zanim zalozysz konto.

Konto zrobilem w dwie minuty, od 20 zl mozna zaczac. Wplacam Visa, ale sa tez Skrill, Neteller i krypto. Kasa wychodzi ida szybko na portfele, przelew na karte wolniej. Sprawdzanie dokumentow za pierwszym razem — dowod plus rachunek, nic strasznego.

Mobilnie gram bez aplikacji, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Czat z supportem FieryPlay odpisuje po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Dzialaja na licencji Curacao — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.

• You must be logged in to reply to this topic.