• Author

Obstawiam tu od dobrych paru miesiecy, wiec mam prawo cos dorzucic od siebie. Trafilem tam przez znajomego z innego watku, jako ze wkurzalo mnie weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. Lobby w FieryPlay wyglada solidnie — w okolicach 3000 pozycji, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.

Ja siedze najczesciej na Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, nic odkrywczego. Fajnie ze wersje demo sa dostepne od reki, przetestowalem pare nowosci zanim zaczalem grac na realne. Filtrowanie natomiast mogloby byc lepsze — brakuje mi filtra po zmiennosci.

Zywe stoly to praktycznie w calosci Evolution i to czuc. Blackjack, ruletka, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Krupierzy realni, glownie po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem — dla czesci osob to minus.

Pakiet na start u nich w FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny plus 100 FS, wydawane po 20 dziennie. Obrot x35 — standard w tej branzy. Byly tez drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, ale to raczej okazjonalnie. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] zanim zalozysz konto.

Rejestracja zajela mi dwie minuty, od 20 zl mozna zaczac. Wplacam Visa, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller i krypto. Kasa wychodzi na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, przelew na karte wolniej. KYC za pierwszym razem — dowod plus rachunek, nic strasznego.

Mobilnie gram bez aplikacji, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Obsluga na FieryPlay odpisal mi po polsku bez dluzszego czekania, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Dzialaja na licencji Curacao — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.

• You must be logged in to reply to this topic.