• Author

Gram tu mniej wiecej od kwietnia, wiec chyba moge cos skrobnac. Znalazlem to szukajac czegos z szybkimi wyplatami, bo mialem dosc weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. Lobby w FieryPlay wyglada solidnie — gdzies kolo 3000 tytulow, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil oraz Betsoft.

Ja siedze najczesciej na Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, standard, nie ma co ukrywac. Plus za to ze wersje demo sa dostepne od reki, przetestowalem pare nowosci zanim wplacilem cokolwiek. Wyszukiwarka niestety jest przecietne — brakuje mi filtra po zmiennosci.

Dzial z krupierami stoi na Evolution i to widac. Klasyka: ruletka, blackjack, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — potrafi wciagnac na dluzej niz zakladalem. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, w wiekszosci anglojezyczni, polskiego stolu nie znalazlem — komus moze to przeszkadzac.

Bonus powitalny na FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl plus 100 FS, rozbite na kilka dni. Wager x35 — ani rewelacja, ani dramat. Byly tez jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, nie liczylbym na to na stale. Zerknij na warunki zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] zanim zalozysz konto.

Konto zrobilem w dwie minuty, od 20 zl mozna zaczac. Wplacam Visa, obok tego dzialaja Skrill, Neteller i platnosci w BTC. Kasa wychodzi ida szybko na portfele, przelew na karte wolniej. Weryfikacja za pierwszym razem — dowod plus rachunek, nic strasznego.

Z komorki gram bez aplikacji, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Support w FieryPlay odpowiada po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Dzialaja na licencji Curacao — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.

• You must be logged in to reply to this topic.