• Author

Gram tu od wiosny, wiec mysle ze moge cos napisac. Wpadlem na to przypadkiem, bo zmeczylo mnie czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Lobby w FieryPlay wyglada solidnie — jakies 2800 gier, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil oraz Betsoft.

Sam najwiecej klikam Gates of Olympus i Sweet Bonanza, nic odkrywczego. Plus za to ze demo dziala bez logowania, przetestowalem pare nowosci zanim zaczalem grac na realne. Wyszukiwarka za to kuleje — brakuje mi filtra po zmiennosci.

Dzial z krupierami to praktycznie w calosci Evolution co akurat jest zaleta. Blackjack, ruletka, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, w wiekszosci anglojezyczni, polskojezycznego dealera brak — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.

Oferta na dzien dobry u nich w FieryPlay to 100% do 2000 zl i 100 free spinow, rozbite na kilka dni. Wager x35 — standard w tej branzy. Widzialem takze drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, ale to raczej okazjonalnie. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja.

Rejestracja zajela mi minute, moze dwie, min. depozyt to 20 zl. Wplacam Visa, ale sa tez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Kasa wychodzi na e-portfel schodza w kilka godzin, karta to juz dwa-trzy dni. KYC na start — dowod plus rachunek, nic strasznego.

Z komorki gram bez aplikacji, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Czat z supportem FieryPlay odpisuje po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Dzialaja na licencji Curacao — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.

• You must be logged in to reply to this topic.