• Author

Obstawiam tu od dobrych paru miesiecy, wiec juz chyba wypada cos skrobnac. Wpadlem na to przypadkiem, z prostego powodu — mialem dosc tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby wyglada solidnie — w okolicach 2800 tytulow, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil i Betsoftem.

Ja najwiecej klikam Sweet Bonanza i Book of Dead, banal, wiem. Fajnie ze demo dziala bez logowania, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim wplacilem cokolwiek. Filtrowanie natomiast mogloby byc lepsze — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.

Sekcja live to praktycznie w calosci Evolution i to czuc. Klasyka: ruletka, blackjack, plus te ich show typu Crazy Time — potrafi wciagnac na dluzej niz zakladalem. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, po angielsku, na polski stol nie trafilem — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.

Oferta na dzien dobry na FieryPlay to 100% do 2000 zl plus 100 FS, nie wszystkie od razu, po czesci. Wager x35 — standard w tej branzy. Widzialem takze 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, choc to akcja czasowa. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] zanim zalozysz konto.

Rejestracja zajela mi minute, moze dwie, minimalna wplata 20 zl. Place karta, ale sa tez Skrill, Neteller i platnosci w BTC. Kasa wychodzi na e-portfel schodza w kilka godzin, przelew na karte wolniej. Sprawdzanie dokumentow przy pierwszej wyplacie — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.

Na telefonie gram bez aplikacji, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Support w FieryPlay odpowiada po polsku bez dluzszego czekania, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Licencja Curacao — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.

August 28, 2026 at 12:15 pm #13889

Obstawiam tu od jakichs trzech miesiecy, wiec juz chyba wypada cos skrobnac. Znalazlem to z polecenia kolegi, jako ze mialem dosc czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Lobby w FieryPlay wyglada solidnie — cos ponad 2800 gier, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.

Ja najwiecej klikam Sweet Bonanza i Book of Dead, banal, wiem. Fajnie ze wersje demo sa dostepne od reki, przetestowalem pare nowosci zanim wrzucilem prawdziwa kase. Sortowanie gier natomiast jest przecietne — brakuje mi filtra po zmiennosci.

Dzial z krupierami to praktycznie w calosci Evolution i to widac. Ruletka, blackjack, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — potrafi wciagnac na dluzej niz zakladalem. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, po angielsku, polskojezycznego dealera brak — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.

Oferta na dzien dobry u nich w FieryPlay to 100% do 2000 zl i 100 free spinow, nie wszystkie od razu, po czesci. Wager x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Widzialem takze 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, choc to akcja czasowa. Zerknij na warunki zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] zanim zalozysz konto.

Rejestracja zajela mi niecale trzy minuty, min. depozyt to 20 zl. Wplacam Visa, obok tego dzialaja Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Kasa wychodzi ida szybko na portfele, przelew na karte wolniej. Sprawdzanie dokumentow przy pierwszej wyplacie — standard, poszlo gladko.

Mobilnie gram bez aplikacji, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Support na FieryPlay odpisal mi po polsku w kilka minut, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Licencja Curacao — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.

• You must be logged in to reply to this topic.