• Author

Obstawiam tu od wiosny, wiec mam prawo cos napisac. Znalazlem to przez znajomego z innego watku, jako ze wkurzalo mnie tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay jest spore — w okolicach 2500 gier, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil i Betsoftem.

Ja osobiscie siedze najczesciej na Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, banal, wiem. Dobrze ze wersje demo sa dostepne od reki, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim wrzucilem prawdziwa kase. Sortowanie gier natomiast jest przecietne — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.

Sekcja live to praktycznie w calosci Evolution i to widac. Blackjack, ruletka, no i te teleturnieje typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy realni, glownie po angielsku, na polski stol nie trafilem — dla czesci osob to minus.

Pakiet na start w FieryPlay to 100% do 2000 zl plus 100 FS, rozbite na kilka dni. Wager x35 — ani rewelacja, ani dramat. Zdarzaly sie 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, choc to akcja czasowa. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja.

Rejestracja zajela mi dwie minuty, min. depozyt to 20 zl. Wrzucam kase Mastercardem, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller i platnosci w BTC. Wyplaty w FieryPlay ida szybko na portfele, karta to juz dwa-trzy dni. Sprawdzanie dokumentow na start — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.

Na telefonie gram bez aplikacji, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Support w FieryPlay odpowiada po polsku w kilka minut, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Dzialaja na licencji Curacao — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.

• You must be logged in to reply to this topic.