• Author

Siedze tu od jakichs trzech miesiecy, wiec mam prawo cos skrobnac. Trafilem tam przypadkiem, bo wkurzalo mnie weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby jest spore — cos ponad 3000 gier, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil i Betsoftem.

Sam gram glownie w Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, standard, nie ma co ukrywac. Dobrze ze demo dziala bez logowania, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim wplacilem cokolwiek. Sortowanie gier natomiast mogloby byc lepsze — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.

Dzial z krupierami to praktycznie w calosci Evolution i to czuc. Blackjack, ruletka, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — potrafi wciagnac na dluzej niz zakladalem. Krupierzy realni, w wiekszosci anglojezyczni, na polski stol nie trafilem — komus moze to przeszkadzac.

Pakiet na start w FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny plus 100 FS, wydawane po 20 dziennie. Wager x35 — ani rewelacja, ani dramat. Byly tez drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, choc to akcja czasowa. Zerknij na warunki zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] dla pewnosci.

Zakladanie konta to jakies dwie minuty, minimalna wplata 20 zl. Wrzucam kase Mastercardem, obok tego dzialaja Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty ida szybko na portfele, przelew na karte wolniej. Sprawdzanie dokumentow za pierwszym razem — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.

Z komorki smiga w przegladarce, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Czat z supportem na FieryPlay odpisal mi po polsku w kilka minut, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Dzialaja na licencji Curacao — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Limitow na siebie nie ustawialem, ale opcja jest w profilu.

• You must be logged in to reply to this topic.