• Author

Obstawiam tu od wiosny, wiec mysle ze moge cos skrobnac. Znalazlem to przez znajomego z innego watku, z prostego powodu — zmeczylo mnie czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Lobby w FieryPlay wyglada solidnie — w okolicach 2800 pozycji, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil oraz Betsoft.

Ja osobiscie najwiecej klikam Gates of Olympus i Sweet Bonanza, nic odkrywczego. Plus za to ze demo dziala bez logowania, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim zaczalem grac na realne. Sortowanie gier natomiast mogloby byc lepsze — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.

Zywe stoly to praktycznie w calosci Evolution i to widac. Blackjack, ruletka, plus te ich show typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, w wiekszosci anglojezyczni, polskiego stolu nie znalazlem — komus moze to przeszkadzac.

Pakiet na start na FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl plus 100 FS, wydawane po 20 dziennie. Wager x35 — standard w tej branzy. Zdarzaly sie drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, choc to akcja czasowa. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] zanim zalozysz konto.

Konto zrobilem w niecale trzy minuty, od 20 zl mozna zaczac. Wplacam Visa, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller i krypto. Wyplaty w FieryPlay na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, na karte czekalem trzy dni robocze. KYC przy pierwszej wyplacie — dowod plus rachunek, nic strasznego.

Na telefonie lece przez przegladarke, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Support FieryPlay odpisuje po polsku bez dluzszego czekania, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Licencja Curacao — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Limitow na siebie nie ustawialem, ale opcja jest w profilu.

• You must be logged in to reply to this topic.