• Author

Obstawiam tu od jakichs trzech miesiecy, wiec mysle ze moge cos dorzucic od siebie. Znalazlem to z polecenia kolegi, jako ze zmeczylo mnie czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Lobby w FieryPlay wyglada solidnie — w okolicach 3000 gier, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.

Ja osobiscie najwiecej klikam Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, standard, nie ma co ukrywac. Plus za to ze demo dziala bez logowania, przetestowalem pare nowosci zanim zaczalem grac na realne. Wyszukiwarka za to kuleje — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.

Zywe stoly stoi na Evolution co akurat jest zaleta. Klasyka: ruletka, blackjack, plus te ich show typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy to zywe osoby, glownie po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem — komus moze to przeszkadzac.

Bonus powitalny w FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny i 100 free spinow, wydawane po 20 dziennie. Wager x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Byly tez jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, choc to akcja czasowa. Zerknij na warunki zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja.

Konto zrobilem w dwie minuty, od 20 zl mozna zaczac. Wplacam Visa, obok tego dzialaja Skrill, Neteller i krypto. Wyplaty w FieryPlay ida szybko na portfele, karta to juz dwa-trzy dni. Sprawdzanie dokumentow za pierwszym razem — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.

Mobilnie lece przez przegladarke, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Support na FieryPlay odpisal mi po polsku bez dluzszego czekania, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Dzialaja na licencji Curacao — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Limitow na siebie nie ustawialem, ale opcja jest w profilu.

• You must be logged in to reply to this topic.