• Author

Klikam tu mniej wiecej od kwietnia, wiec juz chyba wypada cos napisac. Wpadlem na to z polecenia kolegi, bo zmeczylo mnie tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay wyglada solidnie — cos ponad 2500 tytulow, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil oraz Betsoft.

Sam gram glownie w Gates of Olympus i Sweet Bonanza, standard, nie ma co ukrywac. Fajnie ze demo dziala bez logowania, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim wplacilem cokolwiek. Filtrowanie niestety kuleje — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.

Dzial z krupierami stoi na Evolution i to czuc. Ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy to zywe osoby, w wiekszosci anglojezyczni, polskojezycznego dealera brak — komus moze to przeszkadzac.

Bonus powitalny u nich w FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny z setka darmowych spinow, rozbite na kilka dni. Wager x35 — ani rewelacja, ani dramat. Zdarzaly sie jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, ale to raczej okazjonalnie. Zerknij na warunki zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] dla pewnosci.

Konto zrobilem w minute, moze dwie, min. depozyt to 20 zl. Wplacam Visa, ale sa tez Skrill, Neteller i krypto. Wyplaty na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, na karte czekalem trzy dni robocze. KYC za pierwszym razem — standard, poszlo gladko.

Na telefonie lece przez przegladarke, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Czat z supportem na FieryPlay odpisal mi po polsku w kilka minut, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Licencja Curacao — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.

• You must be logged in to reply to this topic.