• Author

Klikam tu mniej wiecej od kwietnia, wiec mam prawo cos dorzucic od siebie. Wpadlem na to szukajac czegos z szybkimi wyplatami, jako ze wkurzalo mnie weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby jest spore — jakies 2800 gier, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil i Betsoftem.

Sam gram glownie w Gates of Olympus i Sweet Bonanza, banal, wiem. Plus za to ze wersje demo sa dostepne od reki, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim wrzucilem prawdziwa kase. Filtrowanie niestety kuleje — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.

Sekcja live stoi na Evolution i to widac. Ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Krupierzy realni, w wiekszosci anglojezyczni, na polski stol nie trafilem — dla czesci osob to minus.

Pakiet na start na FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl i 100 free spinow, rozbite na kilka dni. Wager x35 — standard w tej branzy. Widzialem takze drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, choc to akcja czasowa. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] dla pewnosci.

Rejestracja zajela mi minute, moze dwie, min. depozyt to 20 zl. Place karta, ale sa tez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty w FieryPlay ida szybko na portfele, na karte czekalem trzy dni robocze. Weryfikacja za pierwszym razem — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.

Z komorki gram bez aplikacji, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Czat z supportem na FieryPlay odpisal mi po polsku bez dluzszego czekania, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Dzialaja na licencji Curacao — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.

• You must be logged in to reply to this topic.