• Author

Obstawiam tu od dobrych paru miesiecy, wiec chyba moge cos skrobnac. Wpadlem na to przypadkiem, bo zmeczylo mnie czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Lobby w FieryPlay jest spore — jakies 2500 pozycji, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.

Ja siedze najczesciej na Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, standard, nie ma co ukrywac. Fajnie ze wersje demo sa dostepne od reki, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim zaczalem grac na realne. Sortowanie gier natomiast mogloby byc lepsze — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.

Zywe stoly oparte na Evolution co akurat jest zaleta. Ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Krupierzy to zywe osoby, po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem — komus moze to przeszkadzac.

Oferta na dzien dobry u nich w FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny i 100 free spinow, wydawane po 20 dziennie. Warunek obrotu to x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Byly tez jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, ale to raczej okazjonalnie. Zerknij na warunki zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] zanim zalozysz konto.

Rejestracja zajela mi minute, moze dwie, minimalna wplata 20 zl. Wplacam Visa, obok tego dzialaja Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, przelew na karte wolniej. Weryfikacja na start — standard, poszlo gladko.

Z komorki lece przez przegladarke, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Obsluga na FieryPlay odpisal mi po polsku w kilka minut, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Limitow na siebie nie ustawialem, ale opcja jest w profilu.

• You must be logged in to reply to this topic.