• Author

Obstawiam tu od wiosny, wiec mysle ze moge cos skrobnac. Znalazlem to z polecenia kolegi, z prostego powodu — zmeczylo mnie tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby jest spore — jakies 2800 gier, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.

Sam siedze najczesciej na Sweet Bonanza i Book of Dead, standard, nie ma co ukrywac. Plus za to ze wersje demo sa dostepne od reki, polatalem po nowosciach zanim zaczalem grac na realne. Filtrowanie za to kuleje — brakuje mi filtra po zmiennosci.

Sekcja live oparte na Evolution co akurat jest zaleta. Klasyka: ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — potrafi wciagnac na dluzej niz zakladalem. Krupierzy to zywe osoby, po angielsku, na polski stol nie trafilem — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.

Bonus powitalny u nich w FieryPlay to 100% do 2000 zl z setka darmowych spinow, rozbite na kilka dni. Wager x35 — ani rewelacja, ani dramat. Byly tez 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, nie liczylbym na to na stale. Zerknij na warunki zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, biezace promo znajdziesz na [url=swizzpools.com]https://swizzpools.com/[/url] dla pewnosci.

Konto zrobilem w minute, moze dwie, minimalna wplata 20 zl. Wrzucam kase Mastercardem, obok tego dzialaja Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Kasa wychodzi na e-portfel schodza w kilka godzin, przelew na karte wolniej. Weryfikacja przy pierwszej wyplacie — standard, poszlo gladko.

Na telefonie gram bez aplikacji, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Czat z supportem na FieryPlay odpisal mi po polsku bez dluzszego czekania, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.

• You must be logged in to reply to this topic.