• Author

Klikam tu od wiosny, wiec juz chyba wypada cos skrobnac. Trafilem tam przypadkiem, bo zmeczylo mnie czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Lobby w FieryPlay jest spore — w okolicach 2800 tytulow, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil i Betsoftem.

Ja gram glownie w Gates of Olympus i Sweet Bonanza, standard, nie ma co ukrywac. Dobrze ze wersje demo sa dostepne od reki, przetestowalem pare nowosci zanim zaczalem grac na realne. Wyszukiwarka niestety kuleje — brakuje mi filtra po zmiennosci.

Sekcja live stoi na Evolution co akurat jest zaleta. Klasyka: ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, w wiekszosci anglojezyczni, polskiego stolu nie znalazlem — komus moze to przeszkadzac.

Oferta na dzien dobry w FieryPlay to 100% do 2000 zl i 100 free spinow, wydawane po 20 dziennie. Wager x35 — ani rewelacja, ani dramat. Zdarzaly sie jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, ale to raczej okazjonalnie. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja.

Konto zrobilem w niecale trzy minuty, minimalna wplata 20 zl. Wrzucam kase Mastercardem, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty w FieryPlay na e-portfel schodza w kilka godzin, na karte czekalem trzy dni robocze. Sprawdzanie dokumentow na start — dowod plus rachunek, nic strasznego.

Mobilnie smiga w przegladarce, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Obsluga w FieryPlay odpowiada po polsku bez dluzszego czekania, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Licencja Curacao — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.

• You must be logged in to reply to this topic.