• Author

Gram tu od dobrych paru miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Wpadlem na to przez znajomego z innego watku, jako ze zmeczylo mnie czekania po tydzien na kase gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby robi wrazenie objetoscia — cos ponad 3000 tytulow, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil oraz Betsoft.

Ja siedze najczesciej na Sweet Bonanza i Book of Dead, nic odkrywczego. Plus za to ze wersje demo sa dostepne od reki, przetestowalem pare nowosci zanim wplacilem cokolwiek. Wyszukiwarka natomiast mogloby byc lepsze — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.

Dzial z krupierami oparte na Evolution i to widac. Blackjack, ruletka, no i te teleturnieje typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, glownie po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem — komus moze to przeszkadzac.

Bonus powitalny w FieryPlay to 100% do 2000 zl i 100 free spinow, nie wszystkie od razu, po czesci. Wager x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Widzialem takze drobne no deposit spiny po potwierdzeniu telefonu, ale to raczej okazjonalnie. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — promocje rotuja dosc szybko, aktualne rzeczy widac na [url=swizzpools.com]https://swizzpools.com/[/url] dla pewnosci.

Zakladanie konta to jakies dwie minuty, minimalna wplata 20 zl. Wplacam Visa, obok tego dzialaja Skrill, Neteller i platnosci w BTC. Wyplaty ida szybko na portfele, na karte czekalem trzy dni robocze. Weryfikacja przy pierwszej wyplacie — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.

Mobilnie smiga w przegladarce, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Support w FieryPlay odpowiada po polsku w kilka minut, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.

• You must be logged in to reply to this topic.