• Author

Obstawiam tu od dobrych paru miesiecy, wiec mam prawo cos dorzucic od siebie. Wpadlem na to przez znajomego z innego watku, z prostego powodu — wkurzalo mnie weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay jest spore — gdzies kolo 3000 gier, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil i Betsoftem.

Sam siedze najczesciej na Sweet Bonanza i Book of Dead, standard, nie ma co ukrywac. Plus za to ze mozna odpalic demo bez zakladania konta, polatalem po nowosciach zanim zaczalem grac na realne. Filtrowanie natomiast mogloby byc lepsze — brakuje mi filtra po zmiennosci.

Dzial z krupierami to praktycznie w calosci Evolution i to czuc. Klasyka: ruletka, blackjack, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Krupierzy to zywe osoby, po angielsku, polskojezycznego dealera brak — komus moze to przeszkadzac.

Pakiet na start u nich w FieryPlay to 100% do 2000 zl plus 100 FS, wydawane po 20 dziennie. Wager x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Byly tez jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, ale to raczej okazjonalnie. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] zanim zalozysz konto.

Konto zrobilem w niecale trzy minuty, od 20 zl mozna zaczac. Place karta, ale sa tez Skrill, Neteller i platnosci w BTC. Kasa wychodzi na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, przelew na karte wolniej. Sprawdzanie dokumentow przy pierwszej wyplacie — standard, poszlo gladko.

Z komorki smiga w przegladarce, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Support w FieryPlay odpowiada po polsku bez dluzszego czekania, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.

• You must be logged in to reply to this topic.