• Author

Klikam tu od wiosny, wiec juz chyba wypada cos napisac. Znalazlem to z polecenia kolegi, jako ze zmeczylo mnie weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay jest spore — jakies 2800 pozycji, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt i troche Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.

Sam gram glownie w Gates of Olympus i Sweet Bonanza, banal, wiem. Dobrze ze wersje demo sa dostepne od reki, przetestowalem pare nowosci zanim wplacilem cokolwiek. Sortowanie gier natomiast mogloby byc lepsze — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.

Zywe stoly oparte na Evolution i to czuc. Blackjack, ruletka, no i te teleturnieje typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, w wiekszosci anglojezyczni, na polski stol nie trafilem — dla czesci osob to minus.

Oferta na dzien dobry na FieryPlay to 100% do 1500 zl plus spiny plus 100 FS, wydawane po 20 dziennie. Obrot x35 — standard w tej branzy. Zdarzaly sie jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, ale to raczej okazjonalnie. Zerknij na warunki zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, biezace promo znajdziesz na [url=swizzpools.com]https://swizzpools.com/[/url] zanim zalozysz konto.

Konto zrobilem w niecale trzy minuty, minimalna wplata 20 zl. Wrzucam kase Mastercardem, obok tego dzialaja Skrill, Neteller i platnosci w BTC. Kasa wychodzi na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, przelew na karte wolniej. Sprawdzanie dokumentow na start — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.

Z komorki gram bez aplikacji, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Support na FieryPlay odpisal mi po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Limitow na siebie nie ustawialem, ale opcja jest w profilu.

• You must be logged in to reply to this topic.