• Author

Obstawiam tu od wiosny, wiec mysle ze moge cos dorzucic od siebie. Znalazlem to z polecenia kolegi, bo zmeczylo mnie weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. Lobby w FieryPlay wyglada solidnie — w okolicach 2500 pozycji, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil i Betsoftem.

Ja osobiscie najwiecej klikam Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, banal, wiem. Dobrze ze wersje demo sa dostepne od reki, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim zaczalem grac na realne. Wyszukiwarka niestety mogloby byc lepsze — po dostawcy da sie filtrowac, ale po volatility juz nie.

Dzial z krupierami stoi na Evolution i to czuc. Ruletka, blackjack, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — potrafi wciagnac na dluzej niz zakladalem. Krupierzy realni, w wiekszosci anglojezyczni, na polski stol nie trafilem — dla czesci osob to minus.

Pakiet na start w FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl i 100 free spinow, rozbite na kilka dni. Obrot x35 — standard w tej branzy. Widzialem takze 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, nie liczylbym na to na stale. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, biezace promo znajdziesz na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja.

Zakladanie konta to jakies minute, moze dwie, od 20 zl mozna zaczac. Wplacam Visa, dostepne sa rowniez Skrill, Neteller i platnosci w BTC. Wyplaty ida szybko na portfele, na karte czekalem trzy dni robocze. KYC za pierwszym razem — standard, poszlo gladko.

Z komorki lece przez przegladarke, apki nie ma i chyba nie potrzeba. Obsluga na FieryPlay odpisal mi po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Licencja Curacao — dla mnie ok, ale kazdy niech oceni sam. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.

• You must be logged in to reply to this topic.