Tagged: fiery play
- This topic has 0 replies, 1 voice, and was last updated 6 days, 7 hours ago by
fiery_khPt.
-
AuthorPosts
-
September 2, 2026 at 8:18 pm #15384
Gram tu od jakichs trzech miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie gdzie sloty laduja sie normalnie. Lobby jest naprawde spore — w okolicach 3500 tytulow, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.
Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 1200 zl i do tego 200 free spinow, wydawanych po trzy dni. Obrot to x40, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, ale zerknijcie na limity — max bet w trakcie odgrywania jest sztywno ustawiony i mozna to przegapic. Widzialem tez kod bez depozytu na 60 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na [url=https://amandaastral.online/fieryplay-kod-promocyjny-2026-100-bonus-do-500-zl-i-50-darmowych-spinow-jak-sie-zarejestrowac-i-wyplacic-wygrane]fiery play[/url] przed zalozeniem konta.
Rejestracja zajela mi doslownie chwila, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, przez KYC. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.
Wieczorami siedze glownie na zywo — Evolution robi tam stoly, na kilku stolach sa nasi krupierzy, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time leci non stop, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Blackjack i bakarat maja przyzwoity wybor.
Gram glownie z komorki, przegladarkowo smiga calkiem niezle, tyle ze na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Czat na Fiery Play dziala po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — trzeba to recznie odklikac.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.