Tagged: 

• Author

Ogrywam sie tam od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo szukalem czegos z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — jakies 2500 tytulow, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do 1200 zl plus 200 spinow gratis, wydawanych po pare pierwszych dni. Wymog obrotu wynosi x30, co jest standardowo, nic rewelacyjnego, tyle ze zerknijcie na limity — maksymalny zaklad przy obrocie to jakies 5 zl o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez no deposit na 60 darmowych obrotow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://centromeditest.com/es/fieryplay-kody-metody-platnosci-szybkie-wplaty-i-wyplaty]fieryplay[/url] przed zalozeniem konta.

Cala rejestracja to doslownie chwila, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyjscia z kasa robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, raz czekalem dwa dni, przez KYC. Bitcoin tez obsluguja i to leci najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — stoly od Evolution, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, ale to loteria, nie strategia. Stoly blackjacka sa w kilkunastu wariantach.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i szczerze — nie brakuje mi jej, chociaz na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Jedyne co mnie realnie wkurza to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.

• You must be logged in to reply to this topic.