Tagged: 

• Author

Siedze na dwoch-trzech polskich kasynach od dobrych kilku lat i prawde mowiac wiekszosc z nich zlewa mi sie w jedno. Do Fiery Play wpadlem z polecenia kolegi z pracy z piec miesiecy temu i zostalem dluzej niz planowalem. Katalog robi wrazenie — gdzies ze 2500 automatow, Pragmatic dominuje, Gates of Olympus jak wszedzie na pierwszej stronie, ale sa tez troche tytulow Betsoft i NetEnt, a to juz rzadkosc.

Oferta na start nie jest rewolucja: do 100% do okolo 1500 zl plus 100 darmowych spinow, rozbite na kilka dni. Obrot x30 — da sie zrobic, ale sprawdzcie limit zakladu, bo przy bonusie obowiazuje limit spinu. Byl tez drobny bonus bez wplaty dla nowych, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne warunki zawsze warto zobaczyc na [url=https://dewsworld.com]fiery play pl[/url] przed rejestracja, zeby nie bylo, ze klamie.

Sam proces zapisu trwala moze piec minut, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl, co jest norma. Wplacalem karta i raz Skrillem, obsluguja tez krypto, jesli ktos woli. Cashout leci na Skrilla w kilka godzin, przelewem zeszlo mi dwa dni. KYC przy pierwszej wyplacie troche mnie wkurzyla, ale tak maja wszyscy z licencja.

Na zywo jest naprawde niezle — stoly od Evolution odpowiada za wiekszosc stolow, prawdziwi krupierzy tez po polsku na kilku stolach. Crazy Time to klasyk, choc w godzinach szczytu stream potrafi przyciac. Mobilnie dziala przez przegladarke — dedykowanej apki nie ma, co mi troche przeszkadza, choc mobilna wersja jest ogarnieta.

Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila, to support — u nich w Fiery Play gada po polsku, ale nad ranem siedza tam juz tylko anglojezyczni. Kiedys zeszlo mi dwadziescia minut na odpowiedz, ale sprawe zalatwili. Papiery Curacao — nie jest to MGA, jednak wyplacili mi wszystko co wygralem.

Daleki jestem od tego, zeby mowic, ze Fiery Play to jakas rewolucja — jest to zwyczajnie miejsce bez wiekszych wpadek. Odpalam po pracy za drobne i nic wiecej mi nie trzeba.

• You must be logged in to reply to this topic.