Tagged: fiery play
- This topic has 0 replies, 1 voice, and was last updated 1 week, 2 days ago by
fiery_sbPa.
-
AuthorPosts
-
September 1, 2026 at 3:49 pm #14967
Siedze na paru polskich kasynach dluzej niz wypada sie przyznac i prawde mowiac wiekszosc z nich zlewa mi sie w jedno. Do Fiery Play zreszta trafilem przypadkiem z piec miesiecy temu i zostalem dluzej niz planowalem. Lobby nie jest male — gdzies ze 2800 automatow, Pragmatic siedzi tam mocno, Book of Dead oczywiscie w polecanych, ale dokopalem sie do pare starszych NetEntow, co mnie mile zaskoczylo.
Bonus powitalny nie jest rewolucja: stowka do jakichs 2500 zl plus 200 darmowych spinow, dawkowane po 20 dziennie. Wager x35 — nie jest to gwalt, ale sprawdzcie limit zakladu, bo przy bonusie obowiazuje limit spinu. Byl tez drobny bonus bez wplaty dla nowych, nie testowalem osobiscie. Biezace promocje najlepiej sprawdzic bezposrednio na [url=https://dewsworld.com]sprawdź tutaj[/url] przed rejestracja, zeby nie bylo, ze klamie.
Zakladanie konta zajela mi moze piec minut, najnizsza wplata to 40 zl, wiec nie trzeba miec majatku. Robilem depozyt Visa i raz Skrillem, obsluguja tez BLIK-a i krypto. Kasa schodzi na portfel tego samego dnia, przelewem potrwalo dluzej, ze dwa dni. Sprawdzanie dokumentow przed pierwszym cashoutem to byla lekka meczarnia, ale tak maja wszyscy z licencja.
W dziale live siedze najczesciej — Evolution ciagnie prawie wszystko, zywi krupierzy i owszem, sa tez polskie stoly. Crazy Time to klasyk, choc w piatkowe wieczory jakosc spada. Mobilnie wszystko chodzi w przegladarce — aplikacji nie znalazlem, co mi troche przeszkadza, choc mobilna wersja jest ogarnieta.
Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila, to support — Fiery Play odpowiada po polsku, ale w nocy zostaje tylko angielski. Raz czekalem z 20 minut zanim ktos odpisal, choc problem ogarneli. Papiery Curacao — nie MGA, za to nigdy mi nic nie zablokowali.
Nie twierdze, ze Fiery Play deklasuje konkurencje — jest to zwyczajnie porzadnie zrobiona strona. Odpalam wieczorami za drobne i nic wiecej mi nie trzeba.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.