Tagged: 

• Author

Gram na paru polskich kasynach od dobrych kilku lat i nie ukrywam te wszystkie budy wyglada identycznie. Do Fiery Play zreszta zawitalem przez jakis watek na innym forum jakies pol roku temu i jakos zostalem. Biblioteka gier nie jest male — gdzies ze 2800 pozycji, Pragmatic Play jest wszedzie, Gates of Olympus jak wszedzie na froncie, ale sa tez pare starszych NetEntow, czego sie nie spodziewalem.

Oferta na start to standard: 100% do jakichs 2500 zl plus 150 darmowych spinow, dawkowane po 20 dziennie. Wager x30 — do przezycia, ale czytajcie regulamin, bo jak przewalisz max bet to bonus leci. Krazyl drobny bonus bez wplaty dla nowych, choc chyba juz wygasl. Biezace promocje zawsze warto zobaczyc bezposrednio na [url=https://dewsworld.com]fiery play[/url] zanim wplacicie, zeby nie bylo, ze klamie.

Zakladanie konta zajela mi moze piec minut, najnizsza wplata to 40 zl, wiec nie trzeba miec majatku. Robilem depozyt Visa oraz Neteller, dostepne jest tez krypto, jesli ktos woli. Wyplata przychodzi na portfel w jakies 4-6 godzin, przelewem czekalem dwa dni robocze. KYC przy pierwszej wyplacie troche mnie wkurzyla, ale Curacao wymusza takie rzeczy.

W dziale live siedze najczesciej — Evolution ciagnie prawie wszystko, prawdziwi krupierzy w tym polskojezyczne stoly. Crazy Time i Monopoly Live wiadomo, choc przy wiekszym obciazeniu wieczorem obraz mi sie raz zacial. Z komorki strona jest responsywna — appki brak, co mi troche przeszkadza, w sumie da sie zyc.

Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila, to obsluga — u nich w Fiery Play gada po polsku, ale nad ranem siedza tam juz tylko anglojezyczni. Kiedys zeszlo mi z 20 minut zanim ktos odpisal, choc problem ogarneli. Licencja jest Curacao — nie jest to MGA, ale wyplacili mi wszystko co wygralem.

Nie twierdze, ze Fiery Play jest czyms wyjatkowym — w praktyce to miejsce bez wiekszych wpadek. Wpadam wieczorami za drobne i nic wiecej mi nie trzeba.

• You must be logged in to reply to this topic.