Tagged: 

• Author

Bywam na paru polskich kasynach dluzej niz wypada sie przyznac i prawde mowiac te wszystkie budy zlewa mi sie w jedno. Do Fiery Play trafilem przypadkiem pozna zima i jakos zostalem. Katalog robi wrazenie — w okolicach 3000 automatow, Pragmatic Play dominuje, Book of Dead rzecz jasna w polecanych, ale znalazlem tez troche tytulow Betsoft i NetEnt, a to juz rzadkosc.

Pakiet powitalny jest w miare typowy: do 100% do 2000 zl plus 100 spinow, rozlozone w czasie. Obrot x30 — do przezycia, ale czytajcie regulamin, bo przy bonusie obowiazuje limit spinu. Krazyl drobny bonus bez wplaty dla nowych, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace promocje mozecie podejrzec na [url=https://dewsworld.com]firey play[/url] przed rejestracja, zeby nie bylo, ze klamie.

Zakladanie konta zeszla moze piec minut, najnizsza wplata to 40 zl, wiec nie trzeba miec majatku. Robilem depozyt Mastercardem i raz Skrillem, obsluguja tez Bitcoina i kilka altow. Wyplata schodzi na portfel w jakies 4-6 godzin, na konto bankowe zeszlo mi dwa dni. Sprawdzanie dokumentow przy pierwszej wyplacie zajela dzien, ale tak maja wszyscy z licencja.

Na zywo spedzam najwiecej czasu — Evolution ciagnie prawie wszystko, prawdziwi krupierzy i owszem, sa tez polskie stoly. Crazy Time i Monopoly Live to klasyk, tylko ze w piatkowe wieczory obraz mi sie raz zacial. Mobilnie dziala przez przegladarke — dedykowanej apki nie ma, szkoda, ale strona jest lekka.

Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila, to obsluga — Fiery Play odpowiada po polsku, jednak po polnocy zostaje tylko angielski. Zdarzylo sie czekac z 20 minut na odpowiedz, choc problem ogarneli. Papiery Curacao — nie MGA, ale na razie zero problemow z kasa.

Daleki jestem od tego, zeby mowic, ze Fiery Play jest deklasuje konkurencje — to po prostu porzadnie zrobiona strona. Gram sobie weekendami po pare stowek i nic wiecej mi nie trzeba.

• You must be logged in to reply to this topic.