Tagged: 

• Author

Siedze na dwoch-trzech polskich kasynach od lat i szczerze mowiac te wszystkie budy wyglada identycznie. Do Fiery Play zreszta zawitalem przez jakis watek na innym forum z piec miesiecy temu i zostalem dluzej niz planowalem. Katalog jest spore — cos kolo 3000 slotow, Pragmatic Play jest wszedzie, Book of Dead rzecz jasna w polecanych, ale znalazlem tez kilka tytulow Betsoft i NetEnt, a to juz rzadkosc.

Pakiet powitalny jest w miare typowy: do 100% do okolo 2000 zl plus 200 free spinow, rozlozone w czasie. Warunek obrotu x35 — da sie zrobic, ale sprawdzcie limit zakladu, bo jest limit stawki przy odgrywaniu. Krazyl jakis kod bez depozytu na kilkadziesiat spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne warunki mozecie podejrzec u zrodla na [url=https://dewsworld.com]fiery play com[/url] zanim wplacicie, zeby nie bylo, ze klamie.

Zakladanie konta zeszla doslownie chwile, minimalna wplata to 40 zl, wiec nie trzeba miec majatku. Wplacalem Mastercardem i raz Skrillem, jest tez Bitcoina i kilka altow. Cashout leci na portfel w jakies 4-6 godzin, przelewem czekalem dwa dni robocze. KYC przed pierwszym cashoutem zajela dzien, ale Curacao wymusza takie rzeczy.

W dziale live jest naprawde niezle — Evolution Gaming ciagnie prawie wszystko, prawdziwi krupierzy i owszem, sa tez polskie stoly. Crazy Time to klasyk, choc przy wiekszym obciazeniu wieczorem stream potrafi przyciac. Na telefonie strona jest responsywna — aplikacji nie znalazlem, szkoda, ale strona jest lekka.

Czego nie lubie, to support — Fiery Play gada po polsku, ale nad ranem przechodzi na angielski. Kiedys zeszlo mi dwadziescia minut na czlowieka, ale sprawe zalatwili. Regulacja jest Curacao — nie MGA, za to nigdy mi nic nie zablokowali.

Nie mowie, ze Fiery Play to jakas rewolucja — jest to zwyczajnie miejsce bez wiekszych wpadek. Gram sobie weekendami za drobne i tyle.

• You must be logged in to reply to this topic.