Tagged: fiery play
- This topic has 0 replies, 1 voice, and was last updated 15 hours, 42 minutes ago by
fiery_pfPt.
-
AuthorPosts
-
August 29, 2026 at 1:40 pm #14188
Ogrywam sie tam od jakichs czterech miesiecy, to chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo znudzilo mi sie gdzie sloty laduja sie normalnie. Gier jest tam od groma — jakies 3500 pozycji, przy czym realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.
Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do pierwszego depozytu do 2000 zl razem z 150 darmowych spinow, rozbitych na trzy dni. Wymog obrotu wynosi x40, czyli w miare uczciwe, choc zerknijcie na limity — limit stawki podczas obrotu jest ograniczony o czym nikt nie krzyczy. Byl tez jakis no deposit na 50 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na [url=https://amigosdiecasting.com/fireplay-kod-promocyjny-kroki-i-metody-aktywacji]fiere play[/url] jak was to interesuje.
Cala rejestracja to jakies dwie minuty, minimalna wplata to 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, bo kazali doslac dowod. Da sie tez krypto choc sam nie probowalem.
Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co dla mnie bylo zaskoczeniem. Crazy Time leci non stop, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Blackjack i bakarat maja przyzwoity wybor.
Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, chociaz na LTE w tramwaju obraz potrafi sie zaciac. Dzialaja na licencji Curacao, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku choc pierwsze dwie odpowiedzi to bot. Najbardziej denerwuje mnie to spam promocyjny na maila — trzeba to recznie odklikac.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.