Tagged: 

• Author

Ogrywam sie tam od jakichs pieciu miesiecy, no to chyba moge cos napisac. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo szukalem czegos z sensownym wyborem gier. Gier jest tam od groma — w okolicach 3000 automatow, choc polowy z tego nigdy nie odpale. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 2000 zl plus 150 darmowych spinow, rozbitych na kilka dni. Wymog obrotu wynosi x35, co jest w miare uczciwe, tyle ze zerknijcie na limity — maksymalny zaklad przy obrocie to jakies 5 zl o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez kod bez depozytu na 50 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://davidyes7.illustra.website/fieryplay-bonus-bez-depozytu-przewodnik-po-weryfikacji-konta-i-odbiorze-bonusu]fiery play[/url] przed zalozeniem konta.

Rejestracja zajela mi doslownie chwila, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — stoly od Evolution, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Blackjack i bakarat sa w kilkunastu wariantach.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i szczerze — nie brakuje mi jej, choc przy slabszym zasiegu obraz potrafi sie zaciac. Maja papiery z Curacao, wiec bez cudow — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Support Fiery Play odpisuje po polsku zwykle w kilka minut. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.

• You must be logged in to reply to this topic.