Tagged: fiery play
- This topic has 0 replies, 1 voice, and was last updated 13 hours, 42 minutes ago by
fiery_ghPt.
-
AuthorPosts
-
September 8, 2026 at 2:18 pm #16565
Zbieram sie z opinia od dobrych dwoch miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo chcialem znalezc cos, gdzie kasa schodzi normalnie. Lobby w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — jakies 2500-3000 tytulow, chociaz w praktyce wracam do kilkunastu.
Dostawcy to standardowa czolowka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Gates of Olympus i Sweet Bonanza siedza na gorze listy, natomiast ja czesciej odpalam te ciezsze automaty od Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Polskojezyczni krupierzy bywaja, tylko trzeba trafic na godziny.
Oferta powitalna jest dosc typowa: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, rozlozone na kilka dni. Wager wynosi x35, a wiec normalnie, choc bez fajerwerkow. Biezace promocje i kody najlepiej podejrzec na [url=https://en-template-baker-17881900758787.onepage.website]FieryPlay[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Drobny bonus bez wplaty widzialem ze dwa razy, choc kwoty sa symboliczne.
Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Uzywam karty i Neteller, karty dzialaja od reki, jest tez krypto z Bitcoinem. Wyplacanie w Fiery Play trwalo do doby przy e-walletach, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Na KYC sie troche zacialem — musialem wysylac dowod dwa razy, w koncu poszlo gladko.
Z komorki gram przez przegladarke i szczerze — nie brakuje mi appki. Chodzi plynnie, tylko live czasem przycina na LTE. Support Fiery Play obsluguje polski i to nie jest maszynowy belkot, reakcja w granicach pieciu minut. Licencja to Curacao — nikt tu nie ma polskiej koncesji, wiec tyle w temacie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.