Tagged: 

• Author

Zbieram sie z opinia od dobrych dwoch miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Wpadlem na to przez znajomego, bo chcialem znalezc cos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Sam katalog w Fiery Play jest naprawde spore — grubo ponad 2000 slotow, choc realnie krece moze na dwudziestu.

Dostawcy to klasyka: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Book of Dead i Gates of Olympus nie moglo zabraknac, natomiast ja czesciej odpalam megaway’e od BTG. Dzial z krupierami to Evolution, czyli Crazy Time, Lightning Roulette i cala reszta cyrku. Polskie stoly tez sie trafiaja, tylko trzeba trafic na godziny.

Oferta powitalna wyglada tak: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, obroty leca partiami. Obrot ustawiony jest na x35, czyli nic strasznego, ale i nie prezent. Biezace promocje i kody znajdziesz na [url=https://usvs.ms/read-blog/78017]graj w FieryPlay[/url] zanim wplacisz pierwsza stowke. Jakis no deposit widzialem ze dwa razy, ale to raczej symboliczna kwota.

Zakladanie konta poszlo w jakies piec minut, prog wplaty zaczyna sie od 40 zl. Uzywam karty i Neteller, Visa, Mastercard bez problemu, kryptowaluty rowniez sa. Kasa z Fiery Play zajmowalo jakies 6-12 godzin na Skrilla, na konto bankowe potrafilo isc trzy dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — dwa razy odsylali skan, ale za drugim podejsciem przeszlo.

Mobilnie korzystam z przegladarki bez instalowania czegokolwiek. Wczytuje sie szybko, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Obsluga w Fiery Play gada po polsku i to nie translatorem, czekalem srednio 3-5 minut. Licencja to Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.

• You must be logged in to reply to this topic.