Tagged: 

• Author

Ogrywam sie tam od jakichs czterech miesiecy, no to cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo znudzilo mi sie z sensownym wyborem gier. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 2500 automatow, przy czym polowy z tego nigdy nie odpale. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft sa tam najmocniej reprezentowane, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do 1500 zl i do tego 200 free spinow, rozbitych na trzy dni. Wymog obrotu wynosi x35, czyli w miare uczciwe, choc warto przeczytac warunki — max bet w trakcie odgrywania jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Dorzucali tez no deposit na 60 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Biezace oferty widac na [url=https://rollcallcommunityservice.org/kod-fieryplay-jak-zarejestrowac-sie-i-wprowadzic-kod-krok-po-kroku]fiery play[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Cala rejestracja to doslownie chwila, min. depozyt wynosi 50 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyjscia z kasa robilem trzy razy — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja choc sam nie probowalem.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — Evolution robi tam stoly, sa polskojezyczni krupierzy przy ruletce, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka tez stoja otworem.

Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, chociaz na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Najbardziej denerwuje mnie to te powiadomienia mailowe — trzeba to recznie odklikac.

• You must be logged in to reply to this topic.