Tagged: 

• Author

Siedze na tej stronce od jakichs pieciu miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Gier jest tam od groma — jakies 3500 automatow, choc i tak grywam glownie na kilku. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa tam najmocniej reprezentowane, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Na start w Fiery Play daja 100% do pierwszego depozytu do 1500 zl plus 150 free spinow, rozbitych na pare pierwszych dni. Warunek obrotu to x35, czyli znosne, tyle ze zerknijcie na limity — max bet w trakcie odgrywania jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Byl tez jakis bonus bez wplaty, chyba 25 spinow, bodajze na jakis czas. Biezace oferty widac na [url=https://gaddourah-cont.sa/fieryplay-kod-promocyjny-bez-depozytu-co-warto-wiedziec]fieryplay[/url] jak was to interesuje.

Rejestracja zajela mi doslownie chwila, minimalna wplata wynosi 50 zl. Zwykle ide karta, czasem Neteller, wyjscia z kasa robilem trzy razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, raz czekalem dwoch dni, przez KYC. Da sie tez krypto i to leci najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, na kilku stolach sa nasi krupierzy, co sie rzadko trafia. Crazy Time tez maja, choc ja tam bardziej ogladam niz gram. Ruletka i blackjack sa w kilkunastu wariantach.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie smiga calkiem niezle, chociaz przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Maja papiery z Curacao, czyli standard w tej branzy — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku zwykle w kilka minut. Najbardziej denerwuje mnie to spam promocyjny na maila — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.

• You must be logged in to reply to this topic.