Tagged: 

• Author

Ogrywam sie tam od jakichs trzech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo szukalem czegos gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — jakies 2500 automatow, przy czym i tak grywam glownie na kilku. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft maja tam najwiecej swojego, nie brakuje takich rzeczy jak Gates of Olympus, Sweet Bonanza i Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to doplata 100% do 1200 zl i do tego 200 spinow gratis, rozbitych na trzy dni. Warunek obrotu to x35, co uwazam za standardowo, nic rewelacyjnego, choc warto przeczytac warunki — limit stawki podczas obrotu jest sztywno ustawiony i mozna to przegapic. Byl tez jakis no deposit na 50 spinow, ale to chyba akcja czasowa. Aktualne promki mozecie sprawdzic na [url=https://tuttoniente.ch/2026/08/28/fire-spin-bonus-bez-depozytu-weryfikacja-konta-i-odbior-bonusu]fiery play[/url] zanim sie zarejestrujecie.

Rejestracja zajela mi jakies dwie minuty, najnizsza wplata zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, wyplaty robilem pare razy — dwa razy poszlo w kilka godzin, ale raz meczylem sie dwa dni, bo weryfikacja dokumentow. Bitcoin tez obsluguja i to leci najszybciej.

Najwiecej czasu spedzam w dziale live — Evolution robi tam stoly, czesc krupierow mowi po polsku, czego sie nie spodziewalem. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Blackjack i bakarat tez stoja otworem.

Nie ma osobnej aplikacji, ale strona na telefonie i dziala to plynnie, choc na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, co nie jest MGA, wiadomo — na razie nie mam sie do czego przyczepic. Support Fiery Play odpisuje po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. To co mi najbardziej przeszkadza to spam promocyjny na maila — ale da sie to wylaczyc.

• You must be logged in to reply to this topic.