Tagged: 

• Author

Ogrywam sie tam od jakichs pieciu miesiecy, no to cos tam juz wiem. Podrzucil mi to kumpel z innego forum, bo mialem dosc bez wiecznych problemow z wyplatami. Lobby jest naprawde spore — gdzies kolo 2500 tytulow, choc realnie krece moze na dziesieciu. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Pakiet powitalny w Fiery Play to 100% do 1200 zl plus 150 spinow gratis, wydawanych po kilka dni. Wymog obrotu wynosi x35, co uwazam za znosne, tyle ze czytajcie regulamin — max bet w trakcie odgrywania to jakies 5 zl i mozna to przegapic. Byl tez jakis kod bez depozytu na 60 spinow, bodajze na jakis czas. Co teraz idzie, mozna podejrzec na [url=https://takeda-seitai.com/2026/08/28/firespin-bonus-przeglad-oferty-warunki-obrotu-i-szybkie-wyplaty]fiery play pl[/url] przed zalozeniem konta.

Zakladanie konta to bylo jakies dwie minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Wplacam BLIKiem albo karta, cashouty mialem chyba cztery — raz zeszlo pol dnia, ale raz meczylem sie prawie trzy dni, przez KYC. Da sie tez krypto i podobno tam idzie najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — stoly od Evolution, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time leci non stop, ale to loteria, nie strategia. Blackjack i bakarat maja przyzwoity wybor.

Gram glownie z komorki, przegladarkowo i dziala to plynnie, chociaz przy slabszym zasiegu live czasem przycina. Dzialaja na licencji Curacao, wiec bez cudow — u mnie kasa zawsze przyszla. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku i to zywy czlowiek, nie bot. Najbardziej denerwuje mnie to spam promocyjny na maila — ale da sie to wylaczyc.

• You must be logged in to reply to this topic.