Tagged: 

• Author

Siedze na tej stronce od jakichs trzech miesiecy, no to wypada sie podzielic. Wpadlem tam przez znajomego z pracy, bo mialem dosc gdzie sloty laduja sie normalnie. Wybor slotow robi wrazenie — w okolicach 2500 automatow, co prawda realnie krece moze na dziesieciu. Pragmatic, NetEnt oraz Betsoft dominuja, sa oczywiscie Gates of Olympus, Sweet Bonanza czy Book of Dead.

Bonus powitalny w Fiery Play to 100% do 2000 zl i do tego 150 darmowych spinow, wydawanych po kilka dni. Warunek obrotu to x40, czyli znosne, choc zerknijcie na limity — limit stawki podczas obrotu jest sztywno ustawiony o czym nikt nie krzyczy. Widzialem tez no deposit na 25 spinow, ale nie wiem czy dalej dziala. Biezace oferty widac na [url=https://mytailorist.com/2026/08/28/firespin-bonus-kompletny-przewodnik-po-bonusie-rejestracji-i-wyplatach-w-polskim-kasynie]fiere play[/url] jak was to interesuje.

Cala rejestracja to moze trzy minuty, najnizsza wplata to 40 zl. Laduje karta Visa albo przez Skrilla, wyplaty mialem chyba cztery — zwykle w granicach doby, raz czekalem dwoch dni, bo kazali doslac dowod. Bitcoin tez obsluguja i podobno tam idzie najszybciej.

Sekcja live to dla mnie najwiekszy plus — to Evolution stoi za stolami, czesc krupierow mowi po polsku, co sie rzadko trafia. Crazy Time oczywiscie jest, chociaz to bardziej cyrk niz granie. Stoly blackjacka sa w kilkunastu wariantach.

Na telefonie dziala bez apki i dziala to plynnie, choc na wolniejszym necie transmisja lubi sie ciac. Dzialaja na licencji Curacao, czyli standard w tej branzy — ale wyplacili, wiec nie narzekam. Obsluga w Fiery Play odpowiada po polsku zwykle w kilka minut. Jedyne co mnie realnie wkurza to te powiadomienia mailowe — wylaczylem w ustawieniach i spokoj.

• You must be logged in to reply to this topic.